Sneaker werkschoenen zorgen ervoor dat je netjes maar ook veilig voor de dag komt. De schoenen zien eruit als sneakers maar hebben de veiligheidseisen van werkschoenen. De schoenen worden vaak gebruikt door mensen die verschillende soorten functies op hun werk hebben. Sneaker werkschoenen zijn er in alle normeringen: S1, S1P, S2 of S3. Het grote voordeel is het mooie design, zodat ze bijna niet te onderscheiden zijn van normale sneakers.

5 Goede sneaker werkschoenen

 • Lage Sportieve Puma Werkschoen S3 Lichtgewicht
 • Lage Sportieve Zwarte Werkschoen Elten Journey S3 Met Stalen Neus
 • Redbrick Motion Spark Witte Werkschoen S3 Met Aantrek Lus
 • Lage Sportieve Werkschoenen Diadora GEOX Lichtgewicht S3
 • Stoere Veiligheidssneaker Zwart Bata Bickz safety sneaker S3 Lichtgewicht

In bijvoorbeeld de bouwsector zijn S3 werkschoenen vaak verplicht. Vaak zijn schoenen met deze normering wat lomper, door de beschermneus en andere robuuste eigenschappen. Werk jij in de bouw en wil je naast een stevige S3 normering ook graag een mooie design werkschoen? Ook dan zijn sportieve veiligheidssneakers de oplossing.

Pro’s van sneaker werkschoenen

 • ruimte: door de ronde neus van de sneaker werkschoen is er genoeg ruimte voor de tenen.
 • uitstraling: doordat het op sneakers lijken kan je het veel beter laten matchen met de outfit die je aan hebt.
 • gemak: omdat het sneakers zijn lopen ze een stuk lekkerder als je deze hele dag moet lopen ze zijn vaak een stuk lichter dan de reguliere werkschoenen. Als je vaak van kantoor naar werkplaats gaat zijn dit de perfecte werkschoenen voor jou, let wel goed op welke normering je nodig hebt.
 • veters: in sneaker werkschoenen zitten altijd veters. dit is met een goede reden gedaan en dat is dat u hem wat steviger kan laten zitten of juist wat losser.
 • flexibiliteit: de flexibiliteit van sneaker werkschoenen zijn heel erg goed. ze vormen en bewegen goed met de voet mee dat zorgt voor veel draagcomfort.
 • Flexibele schoenen.

Bestel hier je werkschoenen.