Op zoek naar een beveiligingssysteem voor uw woning, maar geen idee waar u moet beginnen? Voor een alarm- of camerasysteem dat voldoet aan werkelijk alle eisen voor maximale beveiliging en modern gebruiksgemak, bent u bij Quickblue aan het juiste adres. Het juiste alarm- of camerasysteem om u in contact te houden met het thuisfront, waar u ook bent.

 

Een beveiligingssysteem voor uw woning dient in de eerste plaats al bescherming voor uw gezin en waardevolle bezittingen. Het wordt gebruikt ter voorkoming van woninginbraak en houd uw terrein dus veilig van ongewenste indringers. Er zijn echter nog meer belangrijke functies die een beveiligingssysteem vervuld. We zullen deze in dit artikel uitgebreid behandelen.

 

Het alarmsysteem van Quickblue

 

Dat een alarmsysteem uw woning beveiligd tegen inbraak en ongewenste indringers ontmoedigt staat inmiddels buiten kijf. Dit weten we omdat circa 60% van inbrekers aangeeft dat ze hun pogingen staken en een andere locatie aandoen, zodra ze een alarmsysteem in het vizier hebben bij een woning.

 

Dit is echter niet het enige voordeel dat het hebben van een alarmsysteem met zich meebrengt. Het stelt u namelijk ook op de hoogte van deuren of ramen die open staan. Ook merk je meteen als er een poging wordt gedaan om een bepaalde ruimte te betreden.

 

Quickblue alarmsystemen bieden maar liefst 4 aantrekkelijke voordelen voor u als gebruiker:

Het systeem is gemakkelijk te bedienen via een app app (Beschikbaar voor iOS en Android toestellen)

– U heeft hierdoor toegang tot het alarm ongeacht waar u zich bevindt

– De optie om het alarmsysteem te koppelen aan de meldkamer

– De mogelijkheid tot uitbreiding naar andere delen van uw woning (bijv. de garage)

 

De voordelen van een camerasysteem van Quickblue

 

Een camera beveiligingssystemen voor uw woning maakt het mogelijk voor huiseigenaren om hun huis in de gaten te houden vanaf welke locatie dan ook. Het installeren hiervan kan een verstandige beslissing zijn, vanwege meerdere redenen. We plaatsen hieronder enkele motivaties.

 

– Een camera systeem helpt u ook uw kinderen en senioren te monitoren.

– Ook uw huisdieren kunt u op deze manier in de gaten houden als u bijvoorbeeld even de deur uit gaat.

– Verder kan het enorm handig zijn bij het assisteren van de politie, indien zij een misdaad moeten onderzoeken.

– Met de haarscherpe 4K ultra HD beelden van een Quickblue camera systeem, zult u geen problemen ondervinden bij het valideren van een eventuele schadeclaim.

– Bij het zien van een professioneel camera beveiligingssysteem raken inbrekers ontmoedigd en druipen vaak af naar een andere locatie. Let wel: Het is echter extreem riskant om dummy of nep systemen aan te brengen, omdat doorgewinterde inbrekers deze van een afstand al herkennen.

 

Zoals u merkt heeft een alarm- of camerasysteem van Quickblue ontzettend veel voordelen en verhoogt zowel de veiligheid als het gevoel van zekerheid. Het is zelfs mogelijk camerabeelden live te bekijken vanaf je mobiele telefoon. Het aanbod van Quickblue bevat een ruim assortiment aan verschillende soorten beveiligingscamera’s. Zo kun je kiezen uit een buitencamera, wifi camera, een dome of infrarood beveiligingscamera. 

 

Elke woning vereist een op maat gemaakt beveiligingssysteem en wij kunnen je helpen bij het maken van een geschikte keuze voor het juiste alarm- of camerasysteem van Quickblue. Neem daarom vandaag nog contact op en laat je adviseren door onze ervaren beveiligingsexperts bij slotenmaker Amersfoort of de slotenmaker Nieuwegein .